DESPRE NOI

chemX este o companie cu capital integral românesc, fondată în 2012 cu scopul de a aduce pe piața din România lichide chimice premium de producție autohtonă. În acest sens, compania a finalizat o investiție într-o facilitate nouă de producție la finalul anului 2015, după care a început producția și comercializarea de fluide tehnice pentru industria auto și a instalațiilor. Procesele de producție sunt certificate ISO 9001, iar produsele sunt testate în laboratorul propriu și în laboratoare independente specializate.

Produsele chemX au fost foarte bine primite de către consumatori, iar cu ajutorul specialiștilor noștri, cu o experiență vastă în domeniu, reușim în fiecare an să diversificăm și să îmbunătățim produsele ofertate. Avem plăcerea să vă prezentam noua gamă de produse pentru întreținerea instalațiilor termice.

Produse

antigel.jpg
liquitech-auto.png

Antigelurile auto Liquitech respectă cu strictețe standardele de calitate ale producătorilor de automobile, astfel protejând instalația mașinii.

instalatii.jpg
liquitech-instalatii.png

Produsele din această gamă respectă norme stricte de calitate, dorind a fi un standard în domeniul protecției și întreținerii instalațiilor.

ingrasamant.jpg
aurora.png

Îngrășământ foliar complex superconcentrat. Conține extract biostimulator din plante. Mărește intensitatea fotosintezei.