dezincrustant-Universal1.png

Cere oferta:

LIQUITECH D3

DESCRIEREA PRODUSULUI:

Dezincrustantul Liquitech D3 este o soluție acidă, superconcentrată, bazată pe o rețetă complexă care conține inhibitori de coroziune și antispumanți.
Produsul este destinat exclusiv profesioniștilor.

DOMENIUL DE UTILIZARE:

Se utilizează pentru curățarea instalațiilor termice și a schimbătoarelor de căldură în sistemele de incălzire care au în componență elemente de Inox, Aluminiu, Oțel, Fontă, Cupru, Fier. Produsul elimină cu succes depunerile de calcar, rugină și mâl fără să atace garniturile de cauciuc prezente în instalație.
ATENȚIE!: A nu se utiliza pe elementele care au în compoziție Zinc sau aliaje de Zinc! Produsul se utilizează împreună cu o pompă de curățare.

INFORMATII TEHNICE

MOD DE UTILIZARE:

 

Pasul 1: Dozați produsul în concentrație 10-20% în funcție de gradul de murdărie prezent .
Pasul 2:Utilizați pompa de curățare pentru a începe procesul de spălare chimică a fiecărui circuit/ calorifer în parte (timp recomandat: 20 min la fiecare calorifer/circuit). Procesul de dezincrustare este mai rapid dacă apa este incălzită între 40°C – 60°C. Este recomandat ca temperatura apei să nu depășească 65°C pentru a nu afecta componentele pompei de curățare.
Pasul 3: Monitorizați frecvent valoarea pH-ului soluției din pompa de spălare, atât cu o hârtie indicatoare de pH cât și vizual. pH-ul trebuie să fie < 3, iar vizual soluția trebuie să aibă o culoare roșie. Dacă culoarea se transformă din roșu în galben-portocaliu sau dacă se decolorează complet, iar în instalație încă sunt depuneri, se adaugă în pompă dezincrustant nou în concentrație de 10% și se continuă spălarea până la eliminarea depunerilor.
Pasul 4: După dezincrustare, se clătește bine cu apă
Pasul 5: Se încarcă pompa de curățare cu Liquitech Neutralizator alcalin în concentrație de 5% și se recirculă timp de 10 min.
Pasul 6: Se clătește cu apă până se ajunge la pH 7-8