dezincrustant-Solar.png

Cere oferta:

LIQUITECH D4

DESCRIEREA PRODUSULUI:

Dezincrustantul Luiquitech D4 este o soluție acidă, superconcentrată, bazată pe o rețetă complexă care conține inhibitori de coroziune și antispumanți. Produsul este destinat exclusiv profesioniștilor.

DOMENIUL DE UTILIZARE:

Se utilizează pentru curățarea instalațiilor solare. Produsul elimină cu succes depunerile de mâl și antigel degradat fără să atace garniturile de cauciuc prezente în instalație. Produsul se utilizează împreună cu o pompă de curățare.

INFORMATII TEHNICE

MOD DE UTILIZARE:

 

Pasul 1: Dozați produsul în concentrație 30-50%, în funcție de gradul de murdărie prezent în instalație.
Pasul 2:Utilizați pompa de curățare pentru a începe procesul de spălare chimică (timp recomandat: 60 min). Procesul de dezincrustare este mai rapid dacă apa este încălzită între 40°C – 50°C. Este recomandat ca temperatura apei să nu depășească 65°C pentru a nu afecta componentele pompei de curățare.
Pasul 3: Monitorizați frecvent valoarea pH-ului soluției din pompa de spălare, cu o hârtie indicatoare de pH. pH-ul trebuie să fie < 3. Dacă pH-ul este >3 sau dacă soluția devine maro-neagră, iar în instalație încă sunt depuneri, se adaugă în pompă dezincrustant nou în concentrație de 20% și se continuă spălarea până la eliminarea depunerilor.
Pasul 4: După dezincrustare, instalația se golește și se clătește bine cu apă.
Pasul 5: Se încarcă pompa de curățare cu Liqutech Neutralizator alcalin în concentrație de 5% și se recirculă timp de 10 min.
Pasul 6: Se clătește cu apă până se ajunge la pH 7-8