Solar-100.png

Cere oferta:

LIQUITECH SOLAR 100

DESCRIEREA PRODUSULUI:

Antigelul termotehnic Liquitech Solar100 este un antigel termic concentrat, NON TOXIC pe bază de propilenglicol și inhibitori de coroziune.

DOMENIUL DE UTILIZARE:
Produsul este folosit ca fluid termic anti-îngheț sau ca fluid termic anticoroziune în instalațiile solare, în instalațiile din industria alimentară și oriunde este necesar un fluid termic non toxic. ATENȚIE!: A nu se utiliza în instalațiile termice care au în compoziție elemente de zinc sau aliaje de zinc care intră în contact direct cu antigelul.

PROPRIETATI:
Liquitech Solar100 este un antigel termotehnic premium, non toxic, conceput după o rețetă bazată pe 30 de ani de experiență în domeniul producției de soluții chimice profesionale. Pachetul complex de aditivi asigură protecție sporită împotriva coroziunii și crește durata de viață a instalației termice. Liquitech Solar100 nu conține silicați, nitriți, amine, borați sau sulfați. Liquitech Solar100 este stabil din punct de vedere termic pană la o temperatură de 170°C în dilutie cu apă demineralizata.

MOD DE UTILIZARE:

TABEL DE DILUTII

• PRODUSUL NU SE FOLOSEȘTE CONCENTRAT!
• A NU SE DILUA CU APĂ DE PUȚ!
•Liquitech Solar100 se diluează cu apă demineralizată sau distilată. Dacă se folosește apă de rețea, concentrația maximă de clor admisă este de 100mg/kg

 

*Valorile din tabel sunt date de măsurătorile efectuate în laborator și pot suporta mici diferențe. Dacă există pierderi de fluid termic în instalație, se va completa cu Liquitech Solar100 în diluție 1:1 cu apă demineralizată sau distilată sau cu Liquitech Solar28, folosit ca atare.