X100.png

Cere oferta:

LIQUITECH X100+

DESCRIEREA PRODUSULUI:

Antigelul termotehnic Liquitech X100+ este un antigel termic “ready to use”, pe bază de monoetilenglicol și inhibitori de coroziune.

DOMENIUL DE UTILIZARE:

Produsul este folosit ca fluid termic anti-îngheț sau ca fluid termic anticoroziune în instalațiile termice casnice sau industriale, în instalațiile de aer condiționat sau în instalațiile dotate cu pompe de căldură.
ATENȚIE!: A nu se utiliza în instalațiile termice care au în compoziție elemente de zinc sau aliaje de zinc care intră în contact direct cu antigelul.

PROPRIETATI

Liquitech X100+ este un antigel termotehnic premium, conceput după o rețetă bazată pe 30 de ani de experiență în domeniul producției de soluții chimice profesionale. Pachetul complex de aditivi asigură protecție sporită împotriva coroziunii și crește durata de viață a instalației termice.
Liquitech X100+ nu conține silicați, nitriți, amine, borați sau sulfați.
Liquitech X100+ este stabil din punct de vedere termic până la o temperatură de 140°C.

MOD DE UTILIZARE:

 

TABEL DE DILUTII

• PRODUSUL NU SE FOLOSEȘTE CONCENTRAT!
• A NU SE DILUA CU APĂ DE PUȚ!
Liquitech X100+ se diluează cu apă demineralizată sau distilată. Dacă se folosește apă de rețea, concentrația maximă de clor admisă este de 100mg/kg.

*Valorile din tabel sunt date de măsurătorile efectuate în laborator și pot suporta mici diferențe. Dacă există pierderi de fluid termic în instalație, se va completa cu Liquitech X100+ în diluție 1:1 cu apă demineralizată sau distilată sau cu Liquitech X38, folosit ca atare.