Skip to main content

ChemX România

Partenerul care vă oferă soluții complete privind producția și comercializarea de fluide tehnice pentru industria auto, a instalațiilor și îngrășământul foliar complex superconcentrat, Aurora. Obiectivul nostru este acela de a vă oferi o gamă completă de produse și servicii de o calitate superioară.
Principiile companiei

01. CALITATE

Ne angajăm să livrăm produse calitate, care să îndeplinească sau să depășească standardele industriei. Produsele noastre sunt supuse unor procese riguroase de testare și control al calității pentru a asigura performanță constantă și satisfacția clienților.

02. PERSONALIZARE

Înțelegem nevoile unice ale clienților noștri și oferim un nivel ridicat de personalizare pentru produsele lor, în sistem white label. De la formulare până la designul ambalajului, lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a crea soluții personalizate care se aliniază cu marca lor și piața țintă.

03. CONFIDENȚIALITATE

Respectăm confidențialitatea și drepturile de proprietate intelectuală ale clienților noștri. Menținem confidențialitate strictă în ceea ce privește formulările de produse, informațiile proprietare și orice date sensibile partajate cu noi în timpul procesului de white labeling.

04. SUSTENABILITATE

Adoptăm practici durabile și ne angajăm să reducem impactul asupra mediului al operațiunilor noastre. Ne străduim să obținem ingrediente prietenoase cu mediul, să optimizăm procesele de producție, să reducem generarea de deșeuri și să promovăm utilizarea materialelor de ambalare reciclabile.

05. ACHIZIȚII ETICE

Credem în achiziții responsabile și ne asigurăm că ingredientele folosite în produsele noastre sunt obținute de la furnizori care respectă practici etice și de comerț echitabil. Acordăm prioritate parteneriatelor cu furnizori care demonstrează responsabilitate socială și de mediu.

06. CONFORMITATE

Produsele noastre sunt dezvoltate și produse în conformitate cu normele aplicabile de siguranță, sănătate și mediu pentru a asigura siguranța consumatorilor și conformitatea reglementară.

07. ÎMBUNĂTĂȚIRE CONTINUĂ

Promovăm o cultură a îmbunătățirii continue, străduindu-ne să îmbunătățim în mod constant produsele noastre, procesele și experiența clienților. Căutăm activ feedback de la clienții noștri și investim în cercetare și dezvoltare pentru a rămâne în avangarda inovației în industrie.

08. SUCCESUL CLIENȚILOR

Succesul clienților noștri este succesul nostru. Suntem dedicați construirii de parteneriate puternice și pe termen lung cu clienții noștri, bazate pe respect reciproc.